Covid-19 információk

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy a rendeléseken az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező!

A járványügyi helyzet jelen szakaszában csak magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, a vizsgálatot megelőző két hétben külföldön nem járt, tünetmentes pácienseket tudunk fogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Bemutatkozás

Dr. Szűcs Miklós Ph.d.

- Férfigyógyászat.hu

Dr. Szűcs Miklós Ph.D. vagyok. 1991-ben végeztem Debreceni Egyetem Általános Orvosi karán. 1992-től 2007-ig az egyetem urológiai klinikáján dolgoztam, 1995-ben urológiai szakvizsgát, később – az országban elsők között – andrológiai szakvizsgát szereztem. 1997-től az urológiai klinika andrológiai szakrendelésének voltam a vezetője, 1998 óta pedig urológiai-andrológiai magánrendelést is vezetek. 2002-től 2005-ig a Debreceni Orvosi Kamara alelnöke voltam, 2006-ban Egészségügyi szakmenedzser képesítést szereztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjában.

2007-től a Debreceni Egyetem Klinikai Központ KGYC Urológia és Andrológia osztályának osztályvezető főorvosa vagyok.

A Magyar Férfiegészség-tudományi Társaság elnöke, a Magyar Andrológiai Tudományos Társaságnak alapító tagja, és a Magyar in Vitro Társaságnak valamint a British Andrological Society-nek, az International Society for the Study of the Aging Male-nek és a Magyar Urológus Társaságnak is tagja vagyok.
Szakmai gyakorlatomat korábban a bécsi Urológiai Klinikán töltöttem, valamint több alkalommal nyertem ösztöndíjat a Salzburgi Cornell Seminar szakmai továbbképzéseire. Fő szakmai érdeklődési területem a daganatos kezelések következtében meddő férfiak esetében a heréből nyert spermiumokkal történő megtermékenyítés – az országban elsőként alkalmaztam a heréből több helyről vett tűbiopsziás eljárást a megtermékenyítésre alkalmas spermiumok fellelése céljából.
Doktori disszertációmat a Debreceni Egyetem Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézetében írtam a férfi meddőség kivizsgálásának és terápiájának új eljárásaiból, és több hazai, valamint nemzetközi kereskedelmi forgalomban lévő készítmény kifejlesztésének voltam a vezetője.