Covid-19 információk

Ezúton értesítjük kedves vendégeinket, hogy a rendeléseken az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező!

A járványügyi helyzet jelen szakaszában csak magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, a vizsgálatot megelőző két hétben külföldön nem járt, tünetmentes pácienseket tudunk fogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Férfigyógyászat

Beszéljünk nyíltan a problémákról

Andrológiai és urológiai magánrendelés Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében

Forduljon hozzám bizalommal!

- Férfigyógyászat.hu

Dr. Szűcs Miklós, Ph.d. vagyok, a Debreceni Kenézy Gyula Campus Urológiai és Andrológiai osztályának osztályvezető főorvosa, a Magyar Andrológiai Tudományos Társaság és a Magyar in Vitro Társaság alapító tagja, valamint a British Andrological Society-nek, az International Society for the Study of the Aging Male-nek és a Magyar Urológus Társaságnak a tagja.

Urológiai szakvizsgát 1995-ben, andrológiai szakvizsgát pedig néhány évvel később – Magyarországon az elsők között – szereztem. 2002 és 2005 között a Debreceni Orvosi Kamara alelnöke, valamint évekig a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa voltam.
A debreceni Nagyerdő szívében 1998 óta működik urológiai és andrológia magánrendelésem, ahol a több évtizedes tapasztalat mellett a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, és teljes körű urológiai szolgáltatásokkal fogadom pácienseimet. Akár konkrét panasszal, akár tünetek nélkül – általános kontroll vagy másodvélemény miatt – keres fel, szeretettel várom a jelentkezését!

Pácienseimet csak előre egyeztetett időpontban tudom fogadni!

Kérem, hogy válasszon a szolgáltatásaim közül, tekintse meg az online naptáramat, és foglalja le a szabad helyek valamelyikét!

A leggyakrabban igénybe vett szolgáltatások

- Férfigyógyászat.hu

Általános urológiai vizsgálat

- Férfigyógyászat.hu

Merevedési zavar kivizsgálás

- Férfigyógyászat.hu

Férfi meddőségi kivizsgálás

- Férfigyógyászat.hu

HBA vizsgálat

- Férfigyógyászat.hu

Gyógyszerfelírás

- Férfigyógyászat.hu

Konzultáció

A preventív szemlélet életet menthet

A nők viszonylag gyakran fordulnak orvoshoz szűrővizsgálatok céljából, a férfiakkal azonban egy kicsit más a helyzet: általában csak akkor szánják rá magukat a kivizsgálásra, ha már nagyon muszáj. Pedig számos megbetegedés időben felfedezhető és jobb eséllyel gyógyítható lenne a szűrővizsgálatok – például 50 év felett a prosztatarákszűrés – igénybevételével.

- Férfigyógyászat.hu
Emellett az egészséges életmód is nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy ne alakuljon ki a férfiakat gyakran érintő elhízás, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegség, rosszindulatú daganatok, merevedési zavar vagy meddőségi problémák. Az egészséges életmód kialakításához pedig nincs szükség orvosra, csupán elhatározásra.